Renesmee Merhaba kızlar saçıma ombre yaptırmak istiyorum. Kayserili değilim o sebeple bildiğim bir kuaför de yok. Erkek çalıştırmayan güzel ombre yapacak aynı zaman da çok da pahalı olmayan kuaför öneriniz varsa alırım 😍
Deletedmom_21 Renesmee nisanurkayseri,gulsahturban tasarim,moda turban tasarim,dogus kuafor buralara sık gidiyoeum ben gayette guzel yapıyorlar her turlu islemi tavsiye ederim
150421Elis Renesmee salon ruj çok güzel omreleri 300-400 arası yapıyorlar ama çoğu çalışan erkek ama çok memnun kalırsınız en geç 3-4 saatte bitiriyorlar
Deletedmom_21 Renesmee yok canım bende yaptıracam da kisa dogru düşünüyorum simdi fiyatlari artmistir iyice diye
BirDuaMeselesi Renesmee figene kaç kere saç boyattım sayısını hatırlamıyorum eli işi o kadar iyidir ki üstelik güler yüzü ile de gayet memnun ayrılıyosun oradan ben tavsiye ederim hiç düşünmeden git ama özellikle belirt ki Figen ilgilensin
Renesmee BirDuaMeselesi ay tavsiye üzerine Özlem sipahiye gittim çok da memnun kaldığım söylenemez geçişler belli resmen ombre yaptırmıştım
BirDuaMeselesi Renesmee kuaför çok önemli valla ben meslek gereği mecburi il dışındayım 4 yıldır o yüzden mahvoldu saçlarım…