cnnkrl Merhaba kızlar. Doğum yardım parası edevlette ödeme aşamasında diyor bayadır. Ptt yi arıyorum yok. Neden böyle olmuştur ki?
miliaris cnnkrl ben de temmuzdan beri bekliyorum, ödeme asamasinda yaziyor. Ustelik Benim emzirme param da yatmadi
cnnkrl Betuss google a doğum yardımı başvuru sonucu sorgulama yaz canım. İlk çıkana tıkla. Ordan kimlik doğrulama çıkcak şifreni yaz gir hemencik
ZeynepKara Minikkuzu miliaris cnnkrl bebeğim 6 ağustos doğumlu e devlette sürekli ödeme aşamasında diyodu 40ımız çıktıktan sonra gittim ptt ye baktım yatmış sizinkilerde yatmıştır mutlaka bi bakın
Minikkuzu Bende haziranda dogum yaptim benmkindede odeme asamasinda yaziyor ilk gunden beri gitsem cekemezmiyim yani postaneden
Ertantgra Kızlar niye bu kadar uğraştırıcı bi durum bu benim esim kimlik için gtti orda sormuş ikisinede kayit yapmışlar süt parası 1 ayda doğum parası bi buçuk ayda yattı bende mi gariplik var acaba
Ayaz0608 cnnkrl canım 6 ağustosta dogum yaptım 2 ay içinde yatar dediler gitmedim bende hiç bugün gittim yatmış aldi m parayı 7 eylül de yatmış 1 ay boşuna beklemişim maalesef ve e devlette ödem e aşamasında yazıyor sen oraya güvenme kendin got bak