Liliyy Sabah dişi çıkmıştı pirinç tanesi gibi görünüyordu şimdi yok kırıldımı bilmiyorum sürekli bişey ler kemiriyor normalmi yaa alttan ilk dişiydi 7 aylık bebeğim
melekdag Liliyy bi kere bende bebeğime yumurta beyazı ya da peynir vermiştim onu diş sandım aklımda öyle kalmış sonra dank etmişti böyle bişe olabilir mi 😅 yoksa görünen diş gitmez bence
Yagmuurr Liliyy Yok yaa o kadar kolay kırılır mı hiç zamnetmiyorum benim oğlum baza başlığını kemiriyor kırt kırt kırılsa o kırılırdı 😂
Havili Liliyy bugün aynı şeyi bende yaşadım 9 aylık kızım dişi dün pirinç tanesi gibi görünüyordu bugün yok anlayamadım bende
Liliyy melekdag yok sabah ilk uyandıgnda vardı öğlen havuç verdm ondan sonra kırıldımı naptı yok sadce yarık gibi gözüküyo
-eylull- Liliyy nasıl kırılsın o kadar kolay kırılmaz ayrıca kırılsa illaki bi darbe bişey olması lazım o durumdada bebek durmaz. Bence yanlış gördünüz
Liliyy -eylull- bilmiyorum ama yeni çıkarıyo dün az bişey beyaz görünüyordu bugn sabahta ilk uyandığında baktım baya diş vardı pirinç gibi üfff😏
-eylull- Liliyy ahhahaaa dişler cee eee yapıyo o zamam 😂😂 ben ilk kez duyuyorum valla yorum yapamıcam o yüzden
S_x_w Liliyy yani bu pek mümkün değil ☺️☺️ Diyelim oldu diş damağı yarıp çıkıyor orası duruyor mu hala mesela? Duruyorsa üstüne damak derisi falan gelmiştir ama kırıldığını zannetmiyorum
leopar Liliyy şişmiş olabilir yeni çıkıyorsa 🙏🏻Oda görünmesine engel oluyordur yoksa kırılması imkansız kemirmeyle☺️🙏🏻
endoplazmikretikulumiste Liliyy sert darbe alırsalar içeri tekrar giriyor biraz tahrip olmuş görünüyor diş etide panik yapmayın benim oğlumun üst dişi 2 kez içine girdi tekrar çıktı
Liliyy endoplazmikretikulumiste çıkarmı geri ya cok takıldım canım sıkıldı 2 gün oldu daha öylece duruyo çizgi gibi duruyo ne güzel çkmştı cok sevnmiştm kursağımda kaldı resmen 😑
endoplazmikretikulumiste Liliyy çıkıyor ama biraz geç mesela içeri giren dişten sonra bir diş daha çıktı ondan sonra tekrar çıktı içeri giren diş