Kızlar doğum yapalı 38 gün oldu once gogus ucum yara oldu ve mastit gibi birşey oldum sağ göğsümde sertlik oluştu ve agrıyordu emzirirken sıcak suyla sabunla tarakla masaj makineyle sağma vs derken on gün sonra o durum geçti ama ucunun yarası geçmedi hatta ara ara kanadı gecen gün doktor madecasol verdi onu sürüyorum kanama durumu bitirdi ama ucu hala agrıyor ama sıkıntım sadece ucu değil ayrıca sağ göğsümden emzirince veya emzirmiyorken yan taraftan bıçak saplanır gibi bir agrı yayılıyor ucuna bile vuruyor ayrıca koltuk altıma ordan sırtıma vuruyor agrı ama herhangi bir sertlik kitle yok , emzirmekten soğudum resmen inatla emzirmeye devam ediyorum ama dişimi sıka sıka emziriyorum çığlık atasım geliyor artık bu ikinci bebeğim doğumdan daha 5 ay önce emzirmeyi bırakmıştım ilkinde hiç böyle şeyler yaşamadım sadece ilk zamanlar biraz ucu sızladı geçti o zamanda lansinoh ve gümüş kapak kullananmışım suan da aynı şekilde yaptım ama yok o yan kısımdan vuran agrı bitiyor beni . Bu neden oluyordur ve ne yapsam geçer acaba madecasol sürmeye devam ediyorum ama içten olan bir ağrıya ne fayda eder ucu zaten agrıyor ama şuan diğer agrı ön planda lütfen bir akıl verin