yagizinannesiiiiiiiiii Merhaba kızlar bebeğimin süt alerjisi var 2 aydir diyet yapıyorum yiyebileceğim hangi tatlılar var ?
SGeceC yagizinannesiiiiiiiiii irmik yada un helvası (su ve sıvıyağ ile), elmalı kurabiye,lokma tatlısı 🤗ben bunları yapıp yiyordum gayet güzel oluyor
tenceretavakuskana yagizinannesiiiiiiiiii sıvı yaglı ırmık Helvası veya un su ıle olacak ama ınt de tarıfı vardı sıtelerde, Alerjık bebekler ıcın kurabıyler var tarıflerı onalrdan yapıp recel gbı seylerle tuketebılırsınız tatlı ıstegını bastırmak ıcın,
2melekannesi__ yagizinannesiiiiiiiiii irmik helvası, un helvası, havuçlu hindistan cevizli topçuklar, vegan kek tatlı tarifleri falan yazın birçok seçenek çıkıyor süt yerine su ile yapılan
Gl_01 yagizinannesiiiiiiiiii meyve tatlıları, meyve sulu kek, tereyağsız margarinsiz kurabiyeler var, tahin pekmezli kakaolu sufle. Ben bunlari yemistim diyetteyken 🤗
yagizinannesiiiiiiiiii Mlknlbnt sürekli ağlama kakada mukus bagirsak sesleri gürültülü kaka hırıltı reflu. Bize deri testi yapıldı bu arada.
Sara1904 yagizinannesiiiiiiiiii deri testini nerde yaptırdınız başka bseye alerjisi çıktı mı benim oğlum da 2 aylık kanda çıkmadı alerji deri içinde doğru sonuç vermeyebilir dediler de ?? Geçmiş olsun
Tirtil35 yagizinannesiiiiiiiiii migrosta patiswiss findik ezmesi tadı aynı çikolata gibi acayip güzel deneyin bi
yagizinannesiiiiiiiiii Sara1904 özel hastanede Bursa’da yaptırdım. Süt ürünleri patates domates Mısır unu kuruyemiş çıktı. Ben aç geziyorum ve belirtiler devam ediyor özellikle sürekli ağlaması. Mahvoldum artık napacagim bilmiyorum
Sara1904 yagizinannesiiiiiiiiii gecmıs olsun eğer sonuç veriyorsa bende yaptırmak istiyorum çünkü kafama göre diyet yapıp aç aç geziyorum bende bebegınız kaç aylık ve test kaç aylıkta yapıldı
Zeyyynep yagizinannesiiiiiiiiii benim bebeğimde sürekli ağlıyor sürekli hiç susmuyor yarın randevum var alerjiye gerçkten alerjisi ortaya çıkınca ve dikkat edince ağlamalar bittimi bide bi mahsuru yoksa bir sorum özel de ne kadar para harcadınız alerji için
yagizinannesiiiiiiiiii Sara1904 sağ olun 3 gun sonra 4 aylık olacak. 3 aylıkken yapıldı deri testi. Yanı bende bilmiyorum bende aç geziyorum cok zor
yagizinannesiiiiiiiiii Zeyyynep benim çocuğum susmuyor hala huysuz. Doktora 612 alerji testine 500 vermiştim. Ama ayriyetten testten sonra alerji doktoruna götürdüm oda 500 dü.