Sena_feyza Merhaba kızlar, rota virüs salgını varmış doktorumuz aşı önermişti, özel yapılıyor sağlık ocağı yapmıyor yaptır diyenler de var para tuzağı diyenler de sizler yaptırdınız mı…
Mervegemen Sena_feyza ya aşı para tuzagi olur mu allah icin saglik bu. Arkadasimin cocugu oldu cocuk gunlerce hastanede neler cekti. Sonra evde digerine bulasti. Ben yaptirdim imkan varsa yaptir. Serumsuz gecmeyen bir hastalik hastanede yatiriyor. Bunla olacagina cocuguna yaptir daha iyi. Zaten damla seklinde al eve gel agzina damlar bitti gitti.
gulceninannesi1603 Sena_feyza yaptıran da olabiliyor ama yaptırmayan kadar ağır geçirmiyor ben yaptırdım kızıma
Dolores Sena_feyza kim para tuzağı diyor.. herkes doktor olmuş maşallah. Siz yaptırın, ben de yaptırdım iyiki de yaptırdım. Yaptırmayıp pişman olan arkadaşım var.
hilalhsnygt Sena_feyza Para tuzagı diyenler kesinlikle paraya kıyamayanlar kendini kandıranlar cok önemli bir aşı bu eğer bebeğinizin aşıya karşı bir sıkıntısı yoksa yaptirmaniz gerekir imkaniniz dahilinde ( kendi fikrim tabii )
Aysb Canım ben de yaptırmayı düşünüyorum oğlum 53 günlük şu an. Benim abimin ilk kızı rota virüse yakalanmıştı yıllar önce. 20 gün boyunca üstten kusarken alttan ishaldi aynı anda. Çok zor bi süreç. Hemen ikinci çocuklarında yaptırdılar aşıyı. Bende kesinlikle yaptıracağım inşallah. Ablam da yaptırdı çocuklarına. Şu an ortalama fiyatı ne bilmiyorum bilen varsa yazarsa çok sevinirim
Ebruadiguzel Ben geçen ay ilk dozunu yaptırmıştım 500 tl ödedim hatta bugünde menenjit aşılarını oldu 1300 tl ödedim çocuk hasta olduktan sonra paranın bi değeri var mı bizim doktorumuz kesinlikle yaptırın durumunuz varsa demişti ki durumumuz olmasa da borç harç yaptıracaktık
Poyrazin_annesii %50 de olsa sonu ölümle bile sonuclanan bıraeyı bnce hafıfe almamalı herkes yaptırmakı aşıyı.