Bebeklerde atak haftaları oluyormus tam olarak nedir neler olur ve hangi haftalar bunlar bilenler var mı anneler ?
Bizdede o ataklar mahvediyo ama sonrasında çok güzel yeni şeyler öğrenmiş oluyo o yüzden geçmesini beklemekten başka yapıcak bişeyimiz kalmıyo🙄🙄İnternete yaz bebek atak haftalaro diye çıkıyor canım
Thesra tesekkür ederim ilk defa duydum gercekten böyle bişey varmıs bakalım bekliycez bizde sıkıntı olacakmı
[bilinmeyen] tesekkürler
[bilinmeyen] bende bakıyorum simdi 😊
Meryemm Bazı bebekler atak zamanında dah fazla uyuyo bazılarıda daha fazla kuduruyo bizimkisi kuduranlardan umarım sakin skin geçirirler☺️☺️
Thesra umarımm
Thesra valla bizimkide kuduranlardan. Bugün ne yerdeydik ne gökte. Doymadı. Yemeyede kusmayada doymadı. Öldüm öldüm resmen. 2 gündür mahvetti beni. Bayrammış bize hergün bayram. 🤣
Mehmetalp 😂😂anlayabiliyorum canim seni bende fenalardayim 5 gunden beri valla sasiriyo insan napicagini
Bizimki de atak geçiriyor 2 gündür. Bebiş 20 günlük. Yarı kırk kutlaması yaptı bize. Ne uyuyor ne doyuyor. Uykusuz nasıl bu kadar dayandı anlamadım. 20 günlükken bebeği böyle olan var mı. Umarım geçici bir durumdur
zely35 benimde 27 günlük bayamıb ilk günü cıkardım diye midir nedir ondan berrindengesi şaştı dediğiniz gibi hep göğüste uyumuyor yorgun düşüyorum artık düzelir inşallah 😞