Birdirbire Kızlar 5 gün önce sezeryan oldum ve ayaklarım o kadar komik ki davul gibi şişti normal bir durum galiba ne yapmam gerek yada kaç güne geçer bu şişlik sürekli yatmıyorum aktif olarak ayaktayım
fadikada Birdirbire bol bol ayaklarını koltukta uzatman lazım canım özellikle emzirirken ayaklarını sarkıtma uzat koltuğa öyle emzir
Ozgeruya Birdirbire evet normal sürekli uzat ben suda tutardim ayaklarimi eşim masaj falan yapardı bi kac gune geçiyor
3melek_annesiii Birdirbire benim de 2 bacağım şişti hatta hareket ettiremicek şekilde çok şişti ama geçti cok sukur geçiyor normal olabiliyormuş şuan 7 aylık olduk bile 🥰
Deletedmom_5 Birdirbire ödem olmuş benimde davul gibiydi bana 1 hafta boyunca variz çorabini hic cikarma demislerdi.
ikimelekannesiiiii Birdirbire canimno bendede vardi orda agri icin verdikleri ilac ve serumdan kaynakliymis hastanede benim ayaklar oyle sistiki ne terlik ne ayakkabi olmadi cok korktum korkuyla hemsireyi cagirdim cok normal ilac ve serimdan kaynakli korkma gecer bi kac gune dedi