Aysun16 Hanimlar 2,5 aylik bebegim asla kahverengi bölge ile ucunu birlikte kavrayamiyor, memenin ucu agzina degdigi anda agzini kapatiyor, buyuzden iyilesen gögüs ucum tekrar yara oldu, siz nasil yapiyorsunuz yardima ihtiyacim var😭
Hulyamasal Aysun16 canım önce çok az yanağına sağ sonra bi kaç damla ağzına .bu ufaklıklar böle yapınca ağızlarını kocaman açıyolar işte o an memeyi ver .bende silikondan kurtulmaya çalışırken bunu yapıorum bayaa yol kat ettim :)
Erda Aysun16 bende ağzını Kocaman aç diyorum her seferinde kaç tane video izledim ama o videolardaki bebeler duruyor benim bebeğimin eli kafası durmuyor bende biraz sütümü sıkıyorum dudak üstüne değdiriyorum ağzını açınca hemen sokuyorum ağzına tabi geceleri uykuluyken arada kapıyor
Aysun16 Hulyamasal Meryemmtemev Erda cok deniyorum bende videolardaki gibi yapmaya calisiyorum ama meme ucu girdigi anda kapatiyor 😅
Aysun16 yenidoganhemsiresi onlarda bir sorun yoktu ilk 3-4 ay aylik kontrolunde hep 1-1,5 kilo arasi almisti anne sutuyle
yenidoganhemsiresi Aysun16 anladım teşekkürler. Kızımda da dudak bağı varmış kestirdik ama henüz düzelme olmadı 3hafta oluyor. Kilosu 600 700 gr hep. Nasıl düzelecek bilmiyorum