kuzey-21 hemsire09 ben geç aldığım için çok iyi birşey almak istemedim bunu aldım okdar iyi değil ama kötü de değil. Yanında olmanız gerekiyor yalnız bırakmamanız lazım. Ama kullanışlı. Zaten zamanla durmuyorlar mama sandalyesin de bütçeniz buna el veriyorsa alın kafeler de olanlardan zaten. Dediğim gibi kötü değil iyi de değil
GiybetReis hemsire09 bizim yazlıkta var bu tarz bi sandalye. Zaten mama sandalyesinde cok oturmadıgı için biz bi sorun yaşamadık. Yemegı yer 15 dk max. Oturur. Riskli bi durum yaşamadık
Atlasmoms Merhaba ben kullandım aşırı dandik çıkmıştı. Bütçeniz varsa ben satıyorum bizden geçti artık mama sandalyesi işi 😂 Dilerseniz dlp’tan bestemree bakabilirsiniz isterseniz detaylı videosu da var onu da atabilirim
hemsire09 kuzey-21 ya çok para dökmek istemiyorum ilerde normal sandalyede oturmaya heves edecek gibi geliyor
kuzey-21 hemsire09 ben 13 aylıkken aldım şimdi 16 aylık 2 ay anca kullandım. Zaten zamanla durmuyorlar okdr çok para vermeye gerek yok şahsen. Alablrsniz kötü değil sadece yanınızdan ayırmayın bi hareketinde sallanır ve düşer hafif yani.
Melis84 Tatile giderken kolay sökülüp takılan bir model arıyordum mağazada görmüştüm çalışan bunu asla tavsiye etmem demişti. Gerçekten çok hafif bir malzemesi var biraz daha iyi bir ürün aşsanız daha rahat edersiniz
kuzey-21 hemsire09 sizinki çok küçükmüş biraz uzun kullanablrsnz siz başka model bakın ozaman. Benm oğlum büyüktü fazla kullanmayacağım için böyle birşey aldım. Çok hareketli olur düşme ihtimali olablr