Nmet01 Kizlar kizim 6. Aynina yeni girdi. Gunduz uyutuyorum karni tok bir sekilde 15 dk uyuyup kalkıyor. Gun icinde 1 kere 1 yda 2 saat uyuyor. Sizinkiler nasıl ne yapmaliyim
Nimiko Nmet01 o haftalarda atak var atak dönemine girmiştir bnm oğlumda öyleydi bu arada adaşmışız sızınle
Nmet01 Nimiko evet benimde ilk dikkatimi o cekti 😊 bu atak haftası muhabbetlerini duydum forumda ama hicbir bilgim
Nmet01 Nimiko bazen bu durum cok zorluyor çünkü gündüz o kadar az uyumaya rağmen gece uykusuna zorla yatıyor
Nimiko Nmet01 6 ay 12 gunluk bizimkı normale döndu 2 gun dur Bn bide çalışıyom kafayı yıcektım gece 20 dk da Bı uyanıyodu ama şimdi ıyı ve emeklemeye başladı beni göremeyince ağlıyo heryere peşimden gelıyo
Nmet01 Nimiko ayy emekliyirmusunuz maşallah ya. Benim 2. Cocugum 9 yasinda birde oglum var. Inan sanki ilk çocuk gibi. Mama sandalyesine oturtuyormusun başladınız mı?
Nimiko Nmet01 evet 5.5 aylıkken başladık bnmde 3 kızım vardı bu dördüncü hepsı farklı bunun herşeyı erken oldu desteksız oturuyor suan ek gıdada baya ilerledık