Timbuktu 15 aylık kızım ile haftaya Antalya ya gidiyoruz . Mayo, şapka , güneş kremi, havuz botu , aldım mayo bez alıcam hangisini önerirsiniz ? birde hem kendim için ,hem bebek icin olmaz sa olmaz dediğiniz nedir ? ilk tatilim bilmiyorum ne alacağımı 🤷🏻♀️
Anonim11 Timbuktu bizim de bayramdan sonraki hafta 15 aylık oğlumla tatilimiz var,en önemlisi panço havlu kesinlikle. Havuzdan denizden sonra üstünü değiştirseniz de yeniden suyla oynamaya gidecek yeniden ıslanacak, o yüzden üstü ıslakken havluyu sırtına geçirip serbest bırakacağım,üşür havlu olmazsa.
Dbe1506 Timbuktu bizde gidicezz tatile ben dün hazırladım çantamı bolca tişört şort bi takımda uzun kollu çıtçıtlı ve pijama aldım mayo bez ayrıyetten normal bez mayo Bornoz normal havlu şapka güneş kremi Her ihtimale karşı ateş ölçer ve ateş düşürücü şurup burun spreyi Şampuan Yedek emzik bunları aldım ben
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Timbuktu Pişik kremi, ateş ölçer, bolca temiz bez, kuru kiyafet, güneş kremi, şampuan,normal losyonu, sapka, sevilen oyuncaklar, şuan aklıma gelen hu.
Timbuktu Dbe1506 onların hepsi var yalnız incecik tulumlar dan almak istiyorum eşimi Kandırabilirsem 😂