Kutay_22 Bebeğiniz baş kontrolünü tam anlamıyla ne zaman gerçekleştirdi. Kafasını kaldırıyor, dik tutuyor ama öne düşüyor sonra🤷🏼♀️
karayaka Kutay_22 Merhaba bebeğiniz ne zaman dik tuttu bizimki de 4 aylık tam şu an aynı durumdayız🙏🏻
Sermec27 Kutay_22 20 günlükken kafasını kaldırabiliyordu 1 aylıkken ellerinden tutunca kafasını kaldırıyordu su an 52 günlük kafasını 10 gündür uzun süre dik tutabiliyor ama bu bebekten bebeğe değişiyor mesela büyük oğlum 3 buçuk aylıkken ellerinden tutunca kafasını kaldırıyordu bu bebeğim erken doğdugu halde daha erken yapmaya başladı bazı şeyleri
Meloakar Sanırım 3 ayda artık tutması gerekiyormuş eğer tutamıyorsa doktora gitmek gerekiyormuş diye duydum YouTube da çocuk doktoru öyle söylüyordu ama tabi bilmiyorum
zkusagianne karayaka ikisindede yüzüstü işine gelirse 2-3 dakika tutuyor kucakta gezerken seyretmeye bayılır tutuyor ama ayağa kaldırıp yüzüne bakamıyorum kafasını eğiyor ııııı diyip sızlanıyor 😂
karayaka zkusagianne Bizimki de öyle bir de yan tarafa bırakıyor başını ne yapıcaz bilemedim🫠 Ellerinden tutunca kafasını getiriyor mu