Elvin12 Hanımlar yeni bi yedi saat önce normal doğum yaptım 10 a yakın dişim var neler yiyebilirim acaba ?
tenceretavakuskana Elvin12 gozunuz aydın oncelıkle🙏🏻💐 Metabolızma calısması ıcın corba ıcın hemde sut scısında faydalı olur,tuvalet ıhtıyacı gıderılmedıyse kabızlık olmaması ıcın hosaf deneyebılırsınız Onun dısında yeme konusunda engel yok Acılı seyler yenmedıkce
EslemKuzum Elvin12 Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz😊Bol bol sarılıp koklayın 🌺aşırı acı ve baharatlı dışında her şey yemiştim ben sadece bir süre ekmeği azalttım biraz onun dışında hoşaf komposto tarzı şeyler hem süt yapar hem kabız olmanızı önler
tenceretavakuskana Elvin12 rıca ederım ek olarak canınız ceker belkı dıye tereddutte edıyorum ama kıraz yemeyın bı muddet kanamayı arttırabılır dozunda bı ıkı taneden bısey olmaz ekbette ama cok yememekte fayda var🙏🏻💐
tenceretavakuskana Elvin12 normalde bı sorun yoksa aynı gun bıle yapabılırsınız Eger tansıyon vs sorununuz yoksa yada dıkısle alakalı gırebılırsınız Dıkıs yerlerıne sampuan dus jelı bs gelmemesı lazım bol su ıle durulanın sadece ayakta dus alırsanız daha ıyı
Rumeysa28 Elvin12 hemen yapabilirsin sıkıntı olmaz ama banyo sonrası iyice kurula ve pamuğa batikon dök öyle pansuman yap
Rumeysa28 Elvin12 bol bol sıvı tüket kabız olursan dikişlerin zarar görebilir çorba tarzı şeyler ye kuru beslenme
tenceretavakuskana Elvin12 ıyıce durulandıysanız sorun olmaz Onemlı olan dırekt oraya temas ettırmemek bı sure bu sekılde yapın bısey olmaz
Elvin12 tenceretavakuskana bi daha kine öyle yaparım çok terliyorum aşırı bi de basur oldum galiba popomun üstüne oturamıyorum 😥😥
tenceretavakuskana Elvin12 basur ıcın yastıklar var ama alamıyosanız suan ıcın yan sekılde oturun zaten olabıldıgınce aktıf kalırsanız hem ıyılesme surecınız hızlanır hemde agrılarınız varsa hafıfler