Yusufum-06 Merhaba kızlar 25 aylık erkek bebek annesiyim.Yaklaşık bir ay oldu beze veda edeli fakat oğlum iç çamaşırına sadece gündüzleri ufak ufak kaçırıyor bu normal bir durum mu acaba? Tecrübeli anneler cvp verirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Yusufum-06 Saripapatyaa sürekli yapıyor gündüzleri sormasam söylemiyor.çok nadir söylüyor çişim geldi diye acaba sormamalımıyım?siz nasıl bir yol izlediniz?
AUmoms Saripapatyaa 1 ay oldu hersey iyi gidiyordu bu ara bi inatlaşma geldi sürekli altına yapıyor tepki veriyorum yok tepki vermiyorum yok ne yaptıysam bu inadı aşamadım ve hala büyüğünü çamaşırına yapıyor .. bikaç kere babaannesi ile wc ye yaptı ama benle asla gitmiyor kafayı yiycem
Saripapatyaa Yusufum-06 Çok zorlamadım ben sürekli çişin var mı diyede sormadım 3-4 kere üzerine yaptı sonra şeyini tutup ayşş demeye başladı tuvalete yetişemediğimizden biraz kaçırıyor
Aselmltm2020 26 aylik olucaz daha bezi bırakmadık başlasam mı bilmiyorum aslında bi belirti olmadığı için başlamadım yani söylemiyo saklanmıyo bağlama hareketi yok bezi kuru degil nasıl başlamam lazım ne yapmam lazim ilk çocuğum bilmiyorum
Yusufum-06 Aselmltm2020 benimde il bebeğim size tavsiyem ilk önce bu duruma siz hazır olun biraz etraf kirlenebilir ☺️ Benim oğlumdada öyle belirtiler yoktu bir sabah kendimi hazırladım ve oğluma artık bebek olmadığını beze ihtiyacı kalmadığını söyledim bezi çöpe atıp birlikte by by yaptık.lazımlık vardı ama hiç kullanmadı direk klozete çocuklar için olan kapaktan aldım ona oturttum anne ve baba gibi artık buraya yapacağız dedim sonra serüven başladı.Sürekli sordum çiş var mı diye ilk 3-4 gün sıkıntılı sonra alışıyor.Kolaylıklar dilerim