BenTugce Merhaba kızlarcım bir sorum olucak sadece yumurta alerjisi olabilir mi. İlla süt ve yumurta birlikte mi olmalı 3 haftadır sütü kestim ama kanlı kaka devam ediyor acaba yumurta olabilir mi sadece süte başlasam yumurtayı kessem olmazmı.
Birsenbirbenbirdebebek BenTugce bizde de aynı sorun var Ama maalesef sadece süt yumurtadan sonuç alamadık Şu an Dana, kuzu, tavuk eti, süt, yumurta, buğday yasak.. buğday sonrası az düzelme başladı gibi
BenTugce MucizemAsyam evet paketli gıda olarak içinde süt bulunmayan fındık ezmesi aldım onu yiyorum tatlı olarak bi 💐
MucizemAsyam BenTugce bizimde devam etti aylarca artık ekmegimi bile kendim yapmaya başlamıştım. Dışardan hiç birşey yemiyorum. Çok şükür geçti
2kelebekannesi BenTugce BenTugce bizimde var ama fındıkta alerjen oda yasak alerjik olan bebekler alerjen herşeyden uzak durmak lazım siz diğer arkaşın saydığı ürünlere de biraz ara verin fındık fıstık da dahil :( paketli gıdaların hepsi yasak
BenTugce Birsenbirbenbirdebebek ah canım benimm allah sabır versin büyük ihtimal benimde sonum senin gibi olucak olsunn allah dermansız dert vermesin 💐💐
Birsenbirbenbirdebebek BenTugce olmaz inş.. gerçekten zor bi süreç. Sütüme bayaaaaa yansımış durumda.. nasıl olcak bunun sonu bilmiyorum 😔
BebekE BenTugce benim bebeğimin yumurta alerjisi var süt alerjisi yok. Yoğurt peynir vs yiyor. Genelde beraber görüşüyormuş sanırım.