Mirakus 10 aylik kizim salondaki duvarın kenarını kemirirken gördüm baya bi koparmış disleriyle sürekli oraya gidiyor duvar yiyor resmen vitamin eksikliği olablrmi yoksa keyiftenmi yapiyor sizce ?
Murez Mirakus keyiften olur mu canım saçmalama tabi ki vitamin eksikliğinden yapıyor. Bir an önce doktora götürüp kan değerlerine baktır ☺️
Sakura-chan Mirakus komşumuzun oğluda duvar kemirerek başladı saksıdaki toprağı bile yedi sonralardan. Demir eksikliğindenmiş. Kan tahlili yaptırman lazım
Mirakus deletedmom173 valla aynen oyle nezamn bırakırlar acaba seninki kac aylik devam ediyor mu hala
deletedmom173 Mirakus 12 ay 3 günlük devam ediyor hala yerleri yalıyor yerler soğuk ağzını soğutuyormuş orada
Gokalp Kan da Demir eksikiği yaşayan çocuklar da toprağa kireçe olan eğilim artıyo bnce en kısa zamnda bi doktora başvurun. Demir yda vitamin eksiliğinden dolayı yapmıyosa bile sürekli duvarı yalayarak demir eksiliğine sebep olablr
aimra Benim oglum da aynı. Ben de cozemiyorum oynamak icin mi yapıyor yoksa vitamin eksikligi ile alakalı mı diye. 11 aylık bu arada, oynadıgını dusunuyorum ama arastıracagım. Siz de bir sey ogrenirseniz bizi bilgilendirir misiniz? :)
Meryemmtemev Mirakus bi doktora başvuurun benm yigenmde yapıyırdu yiyordu bişey vitamini ekskdi ama unuttum 10 sene önce yaşandı cnkü