Eliftskndzgn Benimde göğüs uçlarım olmadığı için emziremiyorum uç çıkarmak için yapmadığım şey kalmadı bebeğim tutamayınca sinirleniyor ağlıyor sürekli sağıp veriyorum ama nasıl uçları çıkartıp emzirmeye alıştıracağım bilmiyorum
kesmel Eliftskndzgn göğüs ucunu emmiyor bebeğiniz zaten sadece kahverengi yeri sıkıp ağzına tabiri caizse tıkıcaksınız hiç ucu olmayanlar bile emzirebilir siz sadece kahverengi yeri kıstırıp ağzına vermeye çalışın
Sblatc kilaflar geri yaslanarak ve parmağınızla göğsünüze makas yaparak emzirin bir de emzirmeden önce azıcık sağım yapın
Egeadam kesmel YouTube de videosu var. Sonda sistemi olan 5 numara (sizinki büyük olabilir) bir hortumun ucunu gögsünüze diğerini de mamanin içine atıyorsunuz. Bebek meme emerken biberondaki mamayı içiyor.
kesmel Egeadam anladım ama bizimki mama bağımlısı değil sadece memeye gitmediği için süreklide süt sağamadığım için mecburi mama veriyoruz şuan geri döndürene kadar
Hilalduman kesmel eds sistemi diye bi sistemle emmeyi tekrar aşılıyor çocuklara “serdihemsire”instagram sayfasından bakın sorularınızı sorun cevap vericektir bende tam hakim değilim 😅