Masaldenizbulutlar Arkadaşlar kayseri develide yaşayan minnoş anne ve anne adayları iş dolayısıyla şehir değiştiriyoruz, önerebilceğiniz site vs var mı?
SEHERBurak Masaldenizbulutlar evet malesef site yok ama çok yeni yapılar mevcut bnde ev arıyorum sizin sayenizde belki bnde burdan bulmuş olurum küçük Bir yer ama kira yönünden pahalı malesef
Halista Merhabalar. Develide site kültürü yok maalesef küçük bir ilçe ama yeni yapılan çok fazla inşaat ve bina var o yüzden bulmanız kolay olur diye umuyorum
Zeys Halista özelden yazdım görmediniz ben Eylül’ün annesi Bihter hocada doğum yapmıştım doğum öncesi baya motive etmiştiniz beni mom dan tanışmıştık n’aptınız kızınız nasıl :))
Elisaoner38 SEHERBurak ben kayseri merkezdeyim ama sahibinden.com da var hemde çok uyguna bir bakın derim :))))
SEHERBurak Sürekli takip ediyorum orayı orda bana Uygun bir ev var oda 1800 lira olan oda bütçemize uymuyor maalesef en fazla verebilecegim 1300 eşimin iş yerine ve okul olan bir yer arayıp ayrıca bütçe problemi de olunca ev bulmak zorlaşıyor benim için