omeresra0509 Kızlar hediye çekim var ve hangisini alayım sizce bilemedim pek bir bilgim yok bilen varsa yardımcı olur musunuz 😊
Alaranaz omeresra0509 ikisi de eşimde var , bence en kullanışlısı kulaklık.Saat hiçbir işe yaramıyor pek albenisi yok 😂
LadyGugu omeresra0509 Telefonunuz da apple ise aispods alın. Çocuklu hayatta çok güzel kolaylık oluyor. Çocukla ilgilenirken arkada istediğinizi izleyip, dinleyebiliyorsunuz ve çocuk sese maruz kalmıyor.
VERA19 omeresra0509 Kulaklık kesinlikle👍🏻 Özellikle bebekli olunca daha bir işe yarıyor. Her telefonla konuşacağımda airpods ile konuşuyorum
Alaranaz omeresra0509 şık duruyor ama benim fikrim olmasa da olur 😂 Eşim bide gidip her kıyafete uygun kordon almış 😂 Eğer telefonla çok işiniz oluyorsa kulaklık daha iyi , en çok onu kullanıyor
omeresra0509 Minnakkayram ne gibi bir özelliği var canım watch 3 alırım alırsam çünkü çekin üzerine para vermek istemiyorum
Minnakkayram omeresra0509 7 sini kullanıyorum bende canım her ozellıgı var en onemlısıde telefonun yanında değilken bıle rahatlıkla ac konus