Omersmomtutti Merhaba herkese 2 aylık oğlum 3 gündür kaka yapmıyor. Alttan gaz çıkarıyor masajla veya kendi kendine ama 3 gündür kaka yok. Rahatsız olduğunu hissediyorum civcivimin. Ne yapabilirim? Deneyimli anneler ellerinizden öperim çiçeklerim 🌸🌸🌸
Mrvekpk Omersmomtutti canm anne sütüyle besleniyo ve gaz cikisi varsa hic korkma 10 gune kadar normal
Birkedibirbebekkkk Omersmomtutti sadece anne sutu aliyorsa endiselenecek bir durum yok ama bizim doktorumuz kaka yapmasi icin poposuna kesinlikle ne parmak ne kulak cubugu ile durtme yapma demisti. Sadece zeytinyagi yada kantaron yagi ile dis kismina surebilirsiniz icine mudahale etmeyin. Doktorumuzun dedigini paylastim sizinle. Saglikla buyusun 🌸
Haticee_ Totosunu serçe parmağınız ve zeytinyağı ile uyarın bi kaç saate yapar büyük ihtimal 👀 benim bebeğim 2 ay 11 günlük bizde de maalesef kabızlık sorunu var ben arada bu şekilde yapıyorum o zaman rahatlıyo
Haticee_ Omersmomtutti serçe parmağınızı zeytinyağına batırın bebeğinizin totosunada zeytinyağı sürün sonra serçe parmağınızı hafifçe totosuna sokup çıkarın masaj yapın bu şekilde uyarmış oluyorsunuz
Tweetyy Haticee_ canim serçe parmak büyük degil mi 😨 kulak çubuğu bile tahriş edebiliyor bazi bebekleri.
Tweetyy Haticee_ 🙈 benim ellerim büyük parmaklarimda haliyle ondan sasirdim nasil olur diye. Aman denemesinler herkesin parmaklar ince degil 😁
Omersmomtutti Birkedibirbebekkkk teşekkür ederim bende zeytin yağı sürüyordum. 5. Günde yaptı kakasını. Açıkçası benimde içime sinmedi pek yapmak. Doktor dese bile yapamazdım. Bu yüzden çok sevindim kakasını yaptığı için teşekkür ederim 🙏
Birkedibirbebekkkk Omersmomtutti gözünüz aydin ☺️ bol bol yapsin insallah. Bir ara oglum dis cikarirken epey uzun suren kabizlik yasadi. O kakasini yaptigi zaman mutluluktan agladigimi biliyorum. Anne olmak iste.. 🥰 saglikla buyusunler insallah.
Omersmomtutti Birkedibirbebekkkk ayy amiinn hepimizinki insallah. Benden çok babası kafasına takıyordu. Ben içimi rahatlattım doktorla konuşup ama o rahatlamadı. Yapınca bi oh dedik 😂