2022 Sorum başlıkta çeksin istiyorum o yüzden 90 dereceye attım sıkmada 800 devirde sizce cekermi Zarar gelir mi yada bilgisi olan yazarsa sevinirim internet den baktım yırtılma olur keten hassas kumaş falan yazıyo ama
Fasulye12 2022 kenarında etiketi var mı? Yıkama talimatında yazar aslında . Paramparça çıkmaz da dokusu bozulablir.
Duyulurum 2022 çeker ama küçülsün diye çekme yaptırmak doğru bir yöntem değil asla :) sakın yapmayın :(
2022 Kızlar pantolon aldım bol geldi internet ten terziye gitmeye fırsatım da yok yarın da giycem inşallah çeker çeker mi acaba ya birde keten kumaş paramparça çıkmasın 🤦
2022 Fasulye12 bakmadım gerçi makinayad attım şuan yıkanıyor ama biri uyarsa cikartirimt hemen dokusu nasıl bozulur ki anlamadım kullanilmaz mi yani
oglumuz01 2022 rengi atar yani bence yıkamamalıydın 30 veya 40 da yıka kurusun terziye götür gerekiyorsa
2022 Fasulye12 tmm söylerim 200 küsur e aldım pantalon artık çöp mu olur ne olur bilmiyorum inşallah bir beden küçülür tek istediğim o😂
Fasulye12 2022 Kesin küçülmemesi gereken bir şey atsanız çekerdi 😂 Şimdi çeksin istiyorsunuz ya bence bir değişiklik olmamıştır
2022 Fasulye12 evet öyle oldu yani çok az çekmiş bir buçuk saat yıkandı ama bir tık daha cekseydi iyi olurdu nyse günü kurtarır sonra dan belden pens attircam artık size de Bilgi olsun çekmiyor öyle aman aman keten sıcak suda bilginiz olsun 🤭
2022 annediyebiri Cok az çekti bir tık daha daralsaydi iyi olurdu artık bır ara pens attircam size de Bilgi olsun öyle keten sıcak suda aman aman çekmiyor bir beden kuculseydi iyi di 🤭