momyy_ Kızlar oğlumun kafasında sefal hematom var bir tarafı yumurta gibi şiş doktor endişe edilecek bir durum yok dedi ama sarılıgı arttiriyormuş maalesef şimdilik 11 çıktı sık sık emzirmek dışında ne yapabilirim yardımcı olun lütfen
SerapSalih momyy_ yani emzirebildiginiz kadar emzirin her agladiginda uyandiginda surekli emzirin birde mama iyi geliyo diyorlar benim oglum anne sutu sariligi oldu gec geciyo bu sarilik ama gene vermedim mama surekli emzirdim degeri cikmadi ciksaydi vericektim bende surekli takip ettim sizde oyle yapın
Masal_ockk momyy_ geçmiş olsun. Üzülme benim bebeğimin sarılığı 13.9 du sınırdaydı. Bol bol besle bebeğini. Benim sütüm yetmiyordu mama takviyesine başlamıştım. Bebeğinin güzel beslendiğinden emin ol 2 saatte bir yedir mutlaka geçicek
Prensess_annesii momyy_ geçmiş olsun benim iki bebeğim de sarılık oldu hatta 17 lere kadar çıktı hep emzirdim ve gece dahil yattigimiz odanın ışığını açık bıraktım. Beyaz ışık sarılığa iyi geliyormuş. Benim oğlumun başı da öyleydi ilk gördüğümde çok korktum ama sonradan düzeldi sizde endişe etmeyin düzeliyor
Biryaramazannesi26 Pekmez yiyin sade ağır gelirse sulandırıp için her gün içmeye dikkat edin sarılığa çok faydasını gördüm
momyy_ SerapSalih evet kendisi kalkmasa ben kaldırıp emziriyorum sütüm iyi geliyo çok şükür emiyo da bakalım inşallah bir an önce geçer 🤲🤲
momyy_ Masal_ockk benim sütüm çok Allah’a şükür iyi de emiyo geceleri de dahil saat başı emzirmeye çalışıyorum
Yildirim32 momyy_ güneş ışığı iyi geliyor diye duydum hatta hastanede bunun icin özel oda yapmışlar sarılığı olan bebekleri oraya götürüyorlardi