EfeD30 10 günlüğüz kızlar sezeryanım diye 3.günde geldi sütüm göğüs uclarim hic yok tutturamadık sonrasında silikon uç denedim 2 gündür onunla tutuyodu bu seferde silikon uçta emerken bir kısmını çektiği icin oda çatlatti kanadı yara oldu şuan tek göğüse kaldık silikon uç olmadan tutturmaya calisiyorum tutmuyo uç hic yok çünkü bebekte haklı kıyameti koparıyo resmen😢 sütümde az emmeyecek sütüm tamamen kesilecek diye korkuyorum zaten mecbur mama veriyorum napicam bilmiyorum annem tutmayacak bu cocuk seni diyo sağa sola ugrasmaktan düzelemedim hala 10 gün oldu sezeryan yerim cok agriyo 😢
Drottin EfeD30 çok geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun merak etme bu günler geçecek az biraz büyüsün rahatlayacaksin , benimde meme ucum yoktu kızım bi şekilde çıkardı acılı oldu ama şuan 2.5 aylık ve sadece süt içiyor ... pes etme
EfeD30 Drottin çok tesekkur ederim insallah düzelir pes etmeden sürekli deniyorum ağlasada biraz zorluyorum insallah alır ama emmiyo diye süt hemen kesilmez dimi ondan korkuyorum 😢
Defneninannesi Benim iki göğsümde çatladı kanadı dişimi sıka sıka emrdim ağladım acıdan ama emzirmesem sütüm artmayacaktı. Göğsünüze boş kaldıkça krem sütün bebek emeceği zaman temizleyip emzirin acısına katlanıp. Bebek çektikçe beyne sinyal gidiyormuş sütünüz artıyormuş. Benim de birisi idare ediyordu meme ucumun ama biri tutsun diye şekilden şekile girdim o derece küçüktü :) sonuç emziriyorum çok şükür 🙏 Yara filan da hep geçiyor