Melikeeeecansuu İpek kıprık yaptıran varmı cevremdekıler dökülüyor diyor. Ama kadında bız cıkartırsak kendı kıprıklerınız dökulmez ama sız cıkartmaya calısır sanız dökulur dedı. Taktırıp yapan kısıye cıkartıp dökulmeyen varmı. Yada taktırıp dökulen kendı kıprıgı
nazlimom_ Melikeeeecansuu doğum öncesi taktırmıştım ilk zamanlar güzel oluyor makyaj yapmaya gerek kalmıyor ama döküldükçe kullanışsız oluyor rimel sürmek istiyo insan benım yaptırdıgım yerdeki bayan boşluklara rimel sürebilirsin dökülmeye başlayınca demişti sürüncede temizliceğüm zaman pamuğa kirpikler geliyor kendi kirpiklerinde dökülüyo ama tek tük yerine bebek kirpiklerin cıkıuo demişti kadın bide 3. Ayda taktırdım ama kendi kirpiklerim azaldi gibi oldu bidaha taktırmam gereksizmiş 😅
Asyaveannesi04 Melikeeeecansuu valla o belaya bulaşan bırakamıyor ben bir zamanlar sürekli yaptırıyordum makyaja gerek kalmıyordu bir allık bir ruj çıkarttırınca beğenmiyorsun kendini hep yaptırmak istiyorsun en iyisi lifting yaptırıp güzel rimel sürmek 👍🏻
nidas_mom Melikeeeecansuu o kadar müthiş bişey ki şu ipek kirpik… Kaç sene önce taktırdım bekarken, yine istiyorum. Rimel sürmek daha çok döküyor valla. Ben sorun yaşamadım, hatırladığım kadarıyla kendi kendine çıkmıştı benim.
Elif1010 Melikeeeecansuu Bende bir sorun yaşamadım düzenli taradım kirpik serumu kullandım ve 1 ay ara verip hep taktırdım dökülme olmadı
Melikeeeecansuu Asyaveannesi04 ya aslında kıprıgım varfa ıpek kıprık daha guzel duruyor görüyorum hep yaptırmak ıstıyorum bende
nazlimom_ Melikeeeecansuu 3 hfta snra falan dökülmeye başladı kirpik tarağıyla sabah kalkınca tarıyorsunuz
nidas_mom Melikeeeecansuu Teşekkür ederim 🌸bu çıtırlık hali tabi seneler önce 😁 ben hiç öyle tarama ve serum gibi bakımlar yada ara bakım yaptırmadım valla Bi de grupanya da kampanya yakalamıştık arkadaşımla ucuza da yaptırdık yani ama çok iyi çıkmıştık 😊