akillibidikcgty Kızlar 1 aylık bebeğim agu diyor . İnternette 3-6 ay arası yazıyor. Ama şimdiden başladık . Sizlerde de var mı agular ☺️☺️☺️
NimetSacal akillibidikcgty maşallah canım 🥰 1.5 aylık benim bebeğim ve benimkide aguluyur ağuuu diyor hatta 🥰🥰
Emsa akillibidikcgty 3 6 mii cok gec yazmislar oraya bir bucuk aylikken fln agulama baslar bebek bebege girede degisir ama sesler cikarmaya baslar dudaklarinjz buzer uyurken 🤗
tgbmhr akillibidikcgty bebeğinizle bol bol konuşuyorsanız onunda etkisi olabilir bizde 6 aylıgı ba baa baa sayıklıyoruz
eliztossmom Yok 😔 maşallah size 😂 ben kendimi parçalıyorum bir tebessümü bile çöl görüyor bana 😂 1 ay 9 günlük 🤪😂
akillibidikcgty eliztossmom bu sabah başladı şok oldum beklemiyordum bende sanki biraz daha zorlasa konuşacak gibi😝😝 çok keyfi yerindeydi
akillibidikcgty Emsa ya nette öyle yazıyordu. O zaman doğru zamanda aguladık 😍😍 bakalım daha ne güzellikler bekliyor bizi 🙂
akillibidikcgty Emsa ya nette öyle yazıyordu. O zaman doğru zamanda aguladık 😍😍 bakalım daha ne güzellikler bekliyor bizi 🙂
tgbmhr akillibidikcgty tabi onun etkisii çok ben tek bKıyorun bebegime ailelerimzdr uzakta bolbol kitap okuyorum 2 aylık falan olmadan agulanıstı bizmkide