Melike_nehir Hanımlar kızım 4 aylık ve emmek istemiyor tutunca sürekli ağlıyor kaldırıp sakinleştirioyorum tekrar tutunca ağlıyo yine başka hiçbişey de vermiyorum yiyecek olarak napmam lazım zorundan emdirip uyutuyorum uykuları da kısa oluyo emmediği için
TOSPAMMM17 Melike_nehir bizim de 4 aylıkken başladı meme reddi ama meme+mama diye gidiyorduk ve gündüzleri hiç emmeyip sadece geceleri emiyordu doktorum ek gıdaya başlattı belki size de mama başlatabilir şuan 5 ay 12 günlük ek gıda +mama gece de sadece meme veriyorum
Sblatc Melike_nehir ten tene temas yapın,uykulyken emzirin, kucağınızda hoplayarak falan hiç bi şekilde kabul etmezse sütünüzü sağıp kaşıkla verin
BegumKolac Melike_nehir Yatarak ve uykuluyken deneyin.Şimdi biberon verirseniz bir daha hiç emmez.Biz 5 aylık olduk.Bizimki de zaman zaman memeyi istemedi.Zamanla geçiyor.Sütünüzü arttırmaya çalışın ama…
Melike_nehir TOSPAMMM17 inşallah çabuk atlatırız bu meme reddini mama veya ek gıda verirsem bebeğim zaten çok gazlı bir bebek iyice zor yapmaya başlar bunlara istinaden sütüm tamamen gidebilir çok stresli günler yaşadığım için korkuyorum
Melike_nehir BegumKolac şu günlerde baya stresliyim sütüm kesilcek diye de aşırı korkuyorum şuan tek yaptığım sürekli emzirmek ağlıyoken sakinleştirip veriyorum bazen müzikle sakinleşiyo öyle ezmiriyorum