Albinaumay Merhabalar, sleepy nin yeni çıkardığı extra, natural veya ekolojik bezleri kullanan varmı acaba, memnun kaldınız mı ?
basaksahinx Albinaumay Sleepy Bio Natural Süper Paket Bebek Bezini kullanıyorum ben Amazon dan 112 adetli alıyorum adet fiyatı 2.05 d geliyor. Sleepy normal kullanıyordum 3 numara arkadaşım bu daha Hassas ciltlere uygun dedi 2 haftadır kullanıyorum memnunum
walkingmom Albinaumay sleepy extradan gayet memnunduk ancak trendyoldan satın aldığım satıcı tuhaf bi extra gönderdi bezin kendi kokusu var iade alacak başka sip gelene kadar başka bi bez almam lazım ben de bi umut geldim buraya. Siz ne kullanıyordunuz? Rahatsızlığınız nedir?
Albinaumay basaksahinx birkaç yerde pişik yaptığını okudum, bebeğimin de cildi hassas cesaret edemedim bende, evet resmen çeyrek altınla yarışıyor bez fiyatları Allah yardımcımız olsun 🥲
basaksahinx Albinaumay yani her bez her çocukta aynı etki yapmıyor en iyi siz deneye deneye bulabilirsiniz
oglumubeklerken Albinaumay evet gece gündüz aynı bezi kullanıyorum akşam 9a doğru takıyorum bezi uyutuyorum oğlumu sabah uyandığında değiştiriyorum bazenn7 bazen 8 bazen 9da. Yaklaşık 12 saat kalıyor bez altında. Aşırı derece dolmuş olsa da şimdiye kadar bir sızıntı yaşamadım.