cansuyavasci Merhaba arkadaşlar, Kızım 6 aylık oluyor. Henüz ek gıdaya başlamadık.Ama artık başlamak istiyoruz. Siz ne zaman , ne ile başladınız? Önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz.
Annakarenina_19 cansuyavasci benimki de bugün 6 aylık oldu 5 buçuk aylıkken başladık tadımlara yeni bitecek işte artık öğüne geçiyoruz Sebzeler ve yoğurt verdim meyve vermedim en geç meyve
cahillesohbetikestim cansuyavasci oğlum beş aylık meme reddi yaşadığımız için sadece mamaya yüklendi bu ara oğlum o yüzden başladık ek gıdaya 3 gün yoğurt verdim şükür bir sıkıntı yaşamadık. Bugünde kabak vericem inşallah sever. 🥰❤
Gulbiye cansuyavasci 4 aylık kızım bugün kontrolde soktor başlamamı söyledi6 aya kadar sadece sebze meyve ve et dedi iki hafta sebze iki hafta meyve iki haftada et dedi nasıl olcak bilmiyorum ilk kızımda 6 başlamıştım şuan yurtışındayım burda 4 ayda başlıyormuşlar
cansuyavasci cahillesohbetikestim bizde hep meme ile devam ettik bu zamana kadar ama artık hazırmıi gibi geliyor zaten genelde ilk ay tadım ayı diyorlar
cansuyavasci Gulbiye bende yurtdışında yaşıyorum Almanyadayım. Genelde burada erken başlatıyorlar kontrolümüz 18 temmuzda acaba kabak püresi ile yavaş yavaş başlasam mı diyorum. Tabi alerji nedeni ile 3 gün kuralı uygularak 👍🏻
Gulbiye cansuyavasci valla bilmiyorumki cnm istersen başla bana sordu başladınmı dedi dedim yok Başlamalısın dedi ek gıdaya başla ki mamayı azaltsın ded gecede beslemeyi kes dedi o nasıl olacak hiç bilmiyorum ☺️
cahillesohbetikestim cansuyavasci öyle geçiyor canım bir tatlı kaşığı yoğurdu bile iki kere de verebildim hemen doyuyor zaten 🤣