Haticerdogan Kızlar göbekteki o çizgi geçiyor mu? Bide mesela göğüsteki siyah yer kocaman oldu o küçüküyor mu. Boynumda siyah lekeler oldu onlar geçecek mi. Yani kısacası vücut tekrar eski haline döner mi ne zaman döner?
LeMabelle Haticerdogan bebeğim 4 buçuk aylık yavaş yavaş geçmeye başladı sanki bilmiyorum bende beklerim burda😅
balkzm Haticerdogan benimde göbek,koltuk altim, göğüs ucum,genital bölgemde olduğundan fazla kararma olmuştu,zamanla düzeldi açıldı,şuan eser kalmadı ,kızım 2.5yasinda hiçbir şey yapmanıza gerek yok krem vs ,paranız çöpe gider
Nur1818 Haticerdogan benim çizgi azaldı banyoda bazen kese yaparım hatta farkediyor. Sırtımda yüzümde boynumda oldu benimde biraz daha geçti şuan 4 aylık azalıyor bence Bi tanıdığımızn 1 buçuk yil oldu geçmiş onun
Bebetooo_123 Haticerdogan Geçiyor hiç merak etmeyin.Bebeğim 6 aylık şu an göbek çizgisi filan bişi kalmadı hatta geçeli aylar oldu
Sorananne Vücut yapisina bagli sanirim benim de hamilelikte baya kararmalar olmustu oikini bölgesi ve koktuk altinda 3,4ay sonra gecmeye basladi sanirim kizim 1bucuk yasinda dikis izim bile kayboldu neredeyse
Deletedmom_73 Haticerdogan Kızım 10 aylık vajinadan yukarı cizgim vardı yarısı gitti yarısı duruyor daha 😂 göğüs rengim de değişti canım kararma geçti.