Ayseefnan Mrb kizlar doğumdan sonra basur olanlar nasil gecti basur cok zor durumdayim yemek yiyemez oldum korkudan
Yusufenes Ayseefnan kayısili sarı üzümlü hoşaf yap iç cnm benmde bagsurum vardı doğumdan sonra çok kotuydum sürekli onu içtim bide bol su iç ben mesela gece sadce bir buçuk litre su iciyrdum kendine alıştır bol su içmeyi lifli gıdalar yer bol bol birde çok afedersin büyük tuvaletin gelince sakın tutma çünkü tuttgn müddetçe o içerde sertleşiyor bunu bana doktor demişti onada çok dikkat ettim canım acisada hemen gittim beklemedm
Elisaipek Ayseefnan canım bende oldu ama biraz dayanman gerekiyor hemen geçmiyo ben 10 ay oldu doğum yapalı son 3 aydır falan geçti givi hala hasar var ama ilki gibi değil işk zamanlae resmen cam çıkıyodu sanki kese kese canım çıkıyodu
Bebesiannesi Ayseefnan bende öyleydim sezaryen olmasına rağmen 6 gün çektim bizim burada bir eczanede yapılan özel bir karışım var ordan aldığım ilacı kullandım 2 güne hafifletti çok şükür
Ayseefnan Elisaipek 10 ay mi cok zor bende de ole cikamiyorum inan tuvalete korkudan insanin cani lohusalikta her sey istiyor kati sivi demiyor her yemekten sonra once dusunur oldum etkiler mi diye
Elvindilan Bende 10 gün önce doğum yaptım dune kadar basurdan ağlıyodum nefesimi kesiyodu ağrısı resmen dün doktorum bitane fitil verdi dün gece ve sabah kullandım şuan basurum küçücük kaldı ağrıdan eser kalmadı kesinlikle fitil kullanmalisin
Gktgtgba Elvindilan fitilinizin ismi ne acaba bende kullanıyorum bır fıtıl ama pek işe yaramadı sanki bende
Elvindilan Ayseefnan kremide var ama fitil kesinlikle daha iyi ben 3 gün kremi kullandım ise yaramadı fitili gece kullandım sabah kuş gibi uyandım gerçekten şuan 3 4 gun oluyo kullanmaya başlayalı tamamen geçti hatta dün kullanmadım fitili kesinlikle al kuzum hemen kullanmaya basla
Elvindilan Ayseefnan canim fitil procto-glyvenol kusura bakma bebeğim daha çok yeni olduğu için anca yazabiliyorum
Aloneeee Ayseefnan doktora gittim. Krem ve hap vermişti onlarla geçti ama öyle bile bir ayı buldu tamamen geçmesi. Şimdi hala ara ara oluyorum ama o zamanki kadar kötü değil
Dila97 Ayseefnan bende de oldu dr gitmedem muayneden cekindigim icin qrastrdim baya en son saglik ocagina gittim muayne olmadim ama proctolog diye bi ilac onerdi cok sukur kurtardimm eminim sizinde gececektir zaman kaybetmedrn alin aci cekmeyin bosuna
Ayseefnan Dila97 saol canim. Deneyim yarina saglik ocagina gidim yazdirayim ikaclari hangisi olursa artik