gok_al1998 ekranı tamamen kesmelısınız bes dakıka bile ızlememeli kres park bunlar ztn kesınlıkle olmalı fakat evde yalnız basına takılmasına asla ızın vermeyin süreklı sorular sorun cevaplarını yine kendınız verin naparsanız yapın yaptıgınız seyi ınce ayrıntısına kadar anlatarak yapın yemegi camasırı birakın yalnız kalmamalı uyaran eksıklıgı alan cocuklar genelde ıc dunya kurarlar ve dısari ile ıletısımı kesıp kendı baslarına takılırlar hareketlı kitaplar montesori egitici oyuncaklar ımkanınız dahılınde alın yalnız basına oynasın die asla oyuncakların basına oturtmayın herseyi bırlıkte yapmalısınız kitaplari oyuncaklari bırlıktw fikir yürüterek oynamalısınız mutfakta kek börek vs yaparken onada ımkan tanıyın verın elıne hamuru sütü döksün yardım etsın kres ve ozel egitim dısında bunlar cok fazla fayda saglayacaktir ısmıne bakıyormu bılmıyorum o kısmı hatirlamadım eger bakmıyorsa goz hızasına ınıp ısmını süreklı tekrarlayın nekdr cok soleyebılıyorsanız soleyın digee konusmalarıda goz temasi hizasında yapın böle böle alısacaktir gunluk ev ıslerını camasir katlama makıneye atma makıneden cıkarma aklınıza gelebılcek herseyi bırlıkte yapın yasitlari var ise bol zaman gecirsin oyun gruplarıda olabılır en kısa zamanda atlatmanız dılegi ile