Emirefe- Kızlar oğlum şuan 3,5 aylık benim 2 aydır kendi saçlarım avuç avuç dökülüyor insanlar hamilelikten sonra olur diyorlar ama böyle giderse saçım kalmıycak aranızda bunu yaşayıp bi tedavisini bi şampuanını bulan var mı lütfen yardımcı olun bana 🙏
Nehirasu Emirefe- benimde kızım 5,5 aylık emziriyorum emzirmeye bağlıyorlar ocean mumy vitaminine başladım 1 aydır içiyorum henüz bir gram etkisini görmedim saçlarımı kısalttm baya bakalım umudum birkaç aya düzelmek ama hiç umudum yok kel kalıcam diye korkuyorum
SM0 Emirefe- benimde çok fena saçım dökülüyor hamilelikte kullandıgım vitamine devam ve demir iç dedi doktorum bakalım faydası olacakmı zamanla azalıyornuş
Emirefe- SM0 O zaman ben de bir doktorumla görüşüp devam edeyim artık eşim hasta olduğumu düşünüyor o kadar fazla saçlarım dökülüyor
Aaanaaa Benim de saçlarım çok dökülüyor kısacık kestim belki durur dökülmesi diye ama dökülme durmadı. Aktara gittim bitkisel yağ karışımı yapıyorlarmış almak için önce dr a git ona göre yapalım dedi fırsat bulup dr a gidemiyorum. Biraz araştırdım minoksidil diye bi sprey var sac çıkarıyormus ama çarpıntı vs yapıyor dedi kardeşim bırakınca da sac dökülüyor sürekli kullanmak lazım zararlı dedi kendisi kullandı bu spreyden memnun sac çıkarma konusunda. Bir de bioxsin forte sac serumu ve sampuani suan kullanıyor saclari gurlesti. Ve tavsiyem bir dermaroller almanız iğnesi 1m olanlardan saçınıza eğer birseyler suruyorsaniz önce dermaroller sonra bakım yagi ölü gözenekleri açıp yeni sac çıkarmada ise yarıyormuş ben de aldım. Ve son olarak da zehra yavuz diye bir fenomen var eşi kuaför yurt dışında yaşıyorlar kendisinin saclari da çok azmış gurlestirmek için ne yaptığını sormuştum çörekotu yağı sabahları ac karnına 1 tk iç her gün aksatmadan kullan istersen saçına da haftada 2 kere kullan ya da sampuanina da katabilirsin demisti ben tabii ki istikrarsız biri olarak her sabah içmeyi unuttum sampuana kattım biraz dökülme durdu sampuan bitince yeniden aktara gidemedim kaldı öyle.
Emirefe- Aaanaaa çok teşekkür ederim deniycem biraz saçlarımı bende ucundan kestirmek istiyorum belki biraz azalır
Emirefe- Yerimseniben3404 Bir de o sıkıntı var inanmazsın evi her gün süpürüyorum ve her yerde benim saçım eşim bu konudan çok dertli
Emirefe- Eyllada hamileyken ne mutluydum saçlarım sağlıklı oldu diye hamilelik çok güzel uzattı diyodum demez olaydım 😂😂😂
Eyllada Emirefe- benim ki hamilelik öncesi çok güçlü uzundu sonra hamileligin başında cansız oldu sonunda çok güzellesti smdi kısa kestirdim saçım kalmayacak diye korkuyorum avuç avuç dökülüyor yataktan bir kalkiyorum yastığın yarısi kıl
Eyllada Emirefe- bir süre bu şekilde devam ediyormuş maalesef sonra toparlanıyor diyorlar ama inşallah öyle olur
Emirefe- Eyllada 2 gün oldu saçlarımı kestirdim ucundan biraz daha azaldı durması sizede öneririm kuaför de öyle söyledi bakalım inşallah iyi olur