Nefes36 İsale ne iyi gelir patates hasladim yedi ama başka bi sey yapan varsa bilgilendirirseniz sevinirim
Lossehelin Salgın var heralde ya benimki de 2.günü dünden beri yediğini yapıyo. Bir de kafa ateşi yüksek ağız su gibi dişten şüpheleniyorum hep el ağızda dilini kaşıyo ama bilemiyorum 14 aylık
Nefes36 Lossehelin bizimkide iki kere seron takıldı atesi var yine dediğiniz gibi kafa atesi hiç geçmiyor salgın var gecmis olsun Allah şifa versin inşallah
Beyzaveecrin Lossehelin benim kızım da 15 aylık 1 hafta ates oldu kendim ates düşürücü vermeme rağmen geçmedi hastanede yarım şırınga parol verdiler hemen düştü ter attı şimdi de 6 gündür ishal geçmiyor bir türlü
Berenikom Probiyotik alması lazım. Yoğurt ile karşılayabilirsiniz. Yada eczaneden probiyotik alabilirsiniz . Sumakta iyi gelir yemeğine katabilirsiniz
ErkekkAnnesii Nefes36 benimde oğlum geçenlerde geçirdi ishal şuanda boğaz enfeksiyonu var yoğurt nişasta karıştırıp verdim kesiyor ishali muz püresi pirinç lapası vs de deneyebilirsiniz
RainOverMe Şeftali, havuç, yogurt, pirinç, muz, patates,elma. Elma şeftali ve havucun suyu da olur. Cok gecmıs olsun