sulesekban2410 Omom kızamık, kızamıkçık, kabakulak 9. Ayda ve 1 yaşında yaptırılıyormuş ama 9. Ay için bazı alerji riskleri olduğunu söylüyorlar o yüzden 9. Ayda yaptırmayıp sadece 1 yaşında yaptıran da var kararsız kaldım
Omom sulesekban2410 allah Allah bana ne doktor ne de sağlık ocağı dokuzuncu ayda aşı var demedi. Bir yaşında yaptırdım ama alerji riskinden dolayı sağlık ocağında yaptırmadım doktor yaptı
Annecik-bebik Omom mültecilerden dolayi doz arttırılmış zorunlu degil ama yapsan iyi olur dediler bana saglk ocagndan yaptırmazsam imza alacaklarmıs
lyl0742 Annecik-bebik ben sordum şuan 8 aylığız doktorum yapılsın dedi. Sağlık ocağında ki ebemiz çocuk doktorunuzla karar verin demişti zaten doktorum da yapılmasını uygun gördü
Ozlem3591 Bende yaptırdım bir problem yada yan etkiyle karşılaşmadım her taraf mülteci doldu miniklerimizi korumamız gerekli
laliko35 sulesekban2410 bu aşının 9.aya konulmasının sebebi ülkemize çok fazla göçün olmasindan kaynaklı olduğunu söyledi doktorumuz ve yaptı aşısını kızımızın
Prettywoman91 sulesekban2410 benim bebeğim de alerjikti iki gün önce yaptırdım bir yan etki olmadı çok şükür. Yumurta alerjisi varsa doktorunuza danışın tabi
Boranimmm Prettywoman91 benimde bugün 9 aylık oldu oda alerjik bebekti geçti şükür ins bizde sıkıntı olmaz
Zyneepemree sulesekban2410 2 gün önce yaptırdım hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım hatta benim bebem acıya dayanıklı hiç ağlamadı bile en son ebe iğneyi çekti başladı gülmeye