glsmmoda Arkadaşlar 21 günlük bebeğim var . Uzun kollu kıyafetler giydiriyorum üşümesin diye ama çok kalın değil. Yüzünde ve boynunda isilikler oluştu. Ve terliyor . Ama açıkta giydiremiyorum üşür diye ne yapacağımı şaşırdım .
Bebegimm1 glsmmoda yasasiginiz yer sicaksa normal giydirin nasilsa sicak oldugu icin üşümez hadi soguk olsa anlarim ama sicakta nasil üşüsün ki ben kışın ev sicaksa kisa kollu giydirdigim de oluyordu yani tamamen evin durumuna gore giydirdim hep. yazin sicak oldugu icin bir kat fazla giydirmeyin derim.terleyip hasta olabilir
Guneskiz48 glsmmoda çocuk terledigine göre üşümüyor demekki niye uzun giydirip çocuğa eziyet ediyorsunuz ki isilik ne kadar huzursuz edici birsey haberiniz var mi bir sürü doktorun bu konuda paylaşımları var kaç derecede nasıl giydirilmeli konusunda biraz araştırın
glsmmoda Bebegimm1 bende o fikirdeyim fakat bebeğin çok küçük hemen açılmaz o bebek diyenlerde çok etrafım da tecrübem de olmadığı İçin bilmiyorum.
glsmmoda Guneskiz48 sürekli araştırıyorum araştırmadığımı nerden biliyorsunuz? Tereddütte kaldığım İçin soruyorum buradaki tecrübeli annelere özellikle de . Etraftaki herkesten bir şeyler duyduğum İçin ve ilk anneliğim olduğu İçin yazıyorum bende buraya gelip saçma sapan cevap vermeye hiç gerek yok saçma sapan o cevaplarınızı kendinize saklayın
Bebegimm1 glsmmoda etrafa kalsa yazin ortasinda sarip sarmalarlar zaten bebekde isilik olmus demek ki rahatsiz etmis sicak onu normal giydirin yaz bebeklerini fazla giydirmeye gerek yok dedigim gibi zaten sicak☺️