Halime25 Kızlar merhaba kızım 18 aylık ama hala dişleri çıkmadı bizim gbi olan varmı (vitamin değerleri normal ve diş kökleri var diş ağrısını su akmasını ateşi herşey yaşadık bu zamana kadar ama hala çıkmadı)
Zynp26- Halime25 merhaba bende bu konuyu cok merak ediyordum benim bebegim de 2 yasina girecek önümüzdeki ay ama hala dişleri yok denecek kadar az önlerde var neden azılara baslamadi anlamiyorum
Hnfmhmt Halime25 merhaba benim oğlumda 15 aylık ve hala hiç dişi yok geçen ay diş doktoruna götürdüm ce 2 yaşa kadar çıkmayabiliyor sorun etmeyin elbette cıkacak üstler zaten geliyor dedi 1 aydır bekliyoruz ve üstten birtanesi neredeyse çıkmak üzere böyle olması normalmiş
Irmakprensesinannesi Halime25 benim kziimda 11 ay 4 günlük alt 2 dışı çıktı sadece mesela başka hiç bi dışı yok o dislerde yeni patladi
Cicibici07 Halime25 oğlum niye çıkarmıyor diye bir şey diyordum 11 aylıkken alt 2 dişi 12 aya girmeden üst 2 dişi bir anda çıktı sizinki de bir anda çıkar bence testler yaptırın endişelenmeyin
Halime25 Hnfmhmt evet bende götürdüm 2 kere dişçiye götürdüm röntgende var diş kötü kan tahliller değerler normal ama genetik galiba yalnız olmadığıma sevindim bana da 2 yaşına kadar bekleyin dediler
Hnfmhmt Halime25 ah bizim hala gelmedi ama ucunda 😀 inanılmaz ateşleniyor huzursuz 2 gündür çok ağlıyo 🥹
Halime25 Irmakprensesinannesi demekki oluyo bazen şuan tam 15 ay 22 günlük ve arka dişleri patlamış nedense bide faydası oldu mu bilmiyorum ama yaklaşık 1 aydır zinko kullanıyorum doktor önerisiyle tabiki
Irmakprensesinannesi Halime25 himm aslında dişlerin geç çıkması da iyi diyorlar ama bilmiyorum tabiki
Halime25 Cicibici07 yaptırdım bütün testleri diş kökler var vitamin değerleri gayet iyi dendi ama çıkmadı geçerdik bekleyin çıkar dediler en son