Sunshinemom Arkdşlar muz yerine ben 2 ayrı şekilde de yaptım. Elma suyu konsantresi ve hurma özü kullanarak. Yani 3 şekilde de çok güzel oldu bebeğim hepsini sevdi😘 almaya yetişemiyordum artık kendim yapıyorum paylaşmak istedim 💚
Veragillerden Peki kızımın buğday unu ve pirinç ununa alerjisinin olması… 🥺Keşke sadece yumurta olsaydı, yumurta, kuruyemiş ve biraz da buğdaya alerjisi çıktı, Oyy Oyy, Allahtan süt ve süt ürünlerine yok bir
Sunshinemom Veragillerden ayh çok ilginç süte olmayıp diğerlerine olması. Buğdaya derken çölyak mı çıktı?
Veragillerden Sunshinemom Hayır çölyak ve buğday alerjisi hatta dereceleri bile çok başka. :) Çölyak değil, ufak bir buğday hazım zorluğu. Çok az olduğu için bana buğday diyeti vermedi bile. Sadece ek gıda döneminde kızıma vermiyorum. Zaten yumurta ve kuruyemiş diyetindeydim bu ay diyetim açılıp bakılacak kızımın tepki verip vermemesine. Umarım geçmiştir aşırı dikkat ettim fire vermedim diyette. Çoookkk şükür süt ürünlerine yok o yüzden yoğurt kaymak tereyağı falan hepsini yiyebiliyorum