BernaLina Şoktayım damakları kızarıklık beyazlık var , alt diş cıkıcak yerleri beyazlaşmış ve sert diş mi çıkarıyo anlamadım ya tecrübesi olanlar ?
zisanc BernaLina benim de 3 ay 18 günlük oğlum 2 gün önce aşı yaptırmaya götürdüğümde hemşire söyledi diş çıkartma ihtimali olabilir beyazlaşmış çünkü diye ama 1-1.5 ayı bulur öyle hemen patlamaz dedi :)
Tuba BernaLina benim oglumunda 4 aylik oldugundan beri beyaz ama hala cikmadi, suan 6,5 aylik. arkadasimin oglu 4 aylikken ilk disini cikartti suan 6 aylik ve 4 disi var🙄
Minigiminannesi BernaLina benim kızım da o zamanlar çok kabarmıstııı damağı beyezlamıstııı ve daha yeni dün patladı dişi 7,5 aylık suan
Deletedmom136 Bizim azı dişleri yerleri bembeyaz doktor diş incisi dedi ama diş incisi üst ön diş yerlerinde var ve daha farklı. Ben de anlamıyorum beklemedeyim
Pinkbery Deletedmom136 benim bebem 9. Ayında cıkardı yan kesicileri. Üst ön dişlerdende önce. Ben anlayabilirim diş olup olmadığını sormak istediğiniz birsey varsa ,🤗
Deletedmom136 Pinkbery ya sürekli parmakları azı dişlerinin üstünde ve oralar bembeyaz kabarmış durumda yarın çekebilirsem bi resim atsam bakar mısınız acaba ben mi yanlış görüyorum acaba 😄