Saliha_altay Kızlar bebegim 24 günlük sab simplex damlayı günde kaç kez ve kaç damla kaç saat arayla vermeliyim daha küçük oldugu için
Ozgemre Saliha_altay canım doktora danış istersen çünkü her doktor farklı sayı veriyor ben sabah öğle akşam 15 er damla veriyodum ama oğlum ağır kolikti
Mavis34 Saliha_altay 3 kez 15 er damla olarak kullanılıyor ama yeterli gelmezse 4 kez de verebiliyorsun
Alparslan616161 Saliha_altay İnş faydasını görürsün cnm ben çeşit çeşit kullandım hiçbiri fayda etmedi şimdi bi şurup kullanyrm bitkisel o ii geliyor
Buseozdemir Saliha_altay 1 aylikken kullanmays basladik doktorumuz gunde en az 3 kere en fazla 6 kere kullanin dedi. Bn gunluk gaz sikintisuna gore ayarlıyodum 15 damla seklinde kullandik. Baska turlu az verdiginde ise yaramiyodu. 15 damla seklinde cok yardimci oluyodu gazina
Minikmucizemiz1301 Merhaba totalde 30 damlaya kadar verildiğini söylemişti doktorumuz ben sabah 10 aksam 5 veriyorum kolik ve aşırı gazli oldugu icin doktorunuza danışın mutlaka
Melisa66 Saliha_altay bizim günde 30 damla sınırımız vardı gazı geldikçe veya beslenme öncesi verirdim