Oykunil 7 aylık neler verşyosunuz ne kadar yiyor yemeyen bebişlere neler yapıyorsunuz pütürlü gıda veriyomysynuz
Tatlisannee Oykunil bi yerde okumuştum direk pütürlü gıda ile başlayın blender kullanmayın diyordu. Ben kabakla havucu can rendede ezip veriyorum pütürlü. 6 buçuk aylığız 🐣
Drkn Oykunil 5.ayda ek gıdaya başlamıştım hep puturlu verdim bikac kez öğütmüştü sonra alışmıştı şuan 11 aylik hâlâ blender kullanmadım hic
agns Oykunil 10 buçuk aylık kızım 7 aylıkken çatalla ezdim 8 aydan sonra çatalı da bıraktık şuan herşeyi yiyor şükür kuru fasulye den köfte ye kekten tavuğa kadar meyveleri de kendi yiyor şükür blender önermiyorum ben
agns Zatilokumum aynen canım teyzemin torunu 7 yaşına kadar sıvıyla beslendi inanılmaz da kiloluydu şuursuzca yutuyordu çünkü dişleri bile çürüdü ay çok kötü ya
Wanderlust Oykunil doktorum pure ve bulamac yasakladi biz direk 6.ayda haslayip eline vererek ek gidaya gectik. 7.-8. ayda makarna, kofte vs eline alip yiyordu. Onerim siz de pure ile baslamayin catalla ezin blender yerine
Zehraasya Oykunil 8 aylik dun bulgur pilavı ile taze fasulye verdim😂😂 6 aydan berdr pütürlü veriyorm hep
Maya1 Oykunil 6. Ay puturlu basladik. Doktorum catalla ezmemi soyledi. Blendir yapmadik. her seyi taneli yiyebiliyor. Eti köfteyi falan da. Ha iştahsiz bebek o ayri 🤭
57ezgi Oykunil direk pütürlü başladım hiç korkmadım telaş yapmadım şimdi ne varsa kendi yiyor aynı anda arkadaşım annesi yüzünden pütürlü vermedi bişey olur diye şimdi çocuk pütürlü yiyemiyor tavsiyem direk pütürlü