Kbrgnca Yarım gün çalışacak bakıcı. Size gelenler sadece çocuk mu bakıyor? Yemek, ev toplama gibi şeyler var mı? Ücreti ne kadar? Bilgi amaçlı soruyorum, ilk defa gelecek. Not: istanbul
Tugcecakir Kbrgnca haftanın beş günü sabah 8 öğlen bire kadar duruyor 1500 tl veriyoruz. Çocuğa bakıyor onun kahvaltısını hazırlıyor onunla ilgileniyor çocuk birşeyler döküyor illaki onu topluyor. Kızımın çamaşırları yıkanmışsa onları katılıyor. Yemek yapmıyor. Temizlikte söylese yapar ama yaptımıyorum. Bir kere buzdolabımı bir kere mutfak dolaplaraımın alt kısmını silmişti. Birşeyler istersem yapar ama yaptırmıyorım
Bambamorhan Kbrgnca İstanbul’un neresinden bende bakıcı arıyorum sadece çocuk baksın yeter bana birde ücret ne kadarmış
Mericcc Kbrgnca biriyle 4 bine anlasmistik. Bugün asgari ücret 5500 olunca onu istedi. Başlamadan bitti. Kimle görüşsem en az asgari diyor. O parayı versek bize ne kalıcak bilmem. Yer, İst
Nltka Sakaryada haftada beş gün tam gün 3000 veriyoruz. Ev işi yok yemek var o da çocuğun yiyeceği yemeği yapıyor o kadar .
Kbrgnca Tugcecakir 1500 çok iyi. Arkadaşım 2500 + ssk ya anlaşmış. Ben de iki ay sonra alacağım fiyatları öğrenmek istedim.
Nltka Kbrgnca ya aslında onlarında yaptığı bir iş . Kendi çocuğumuza bile bazen tahammül düşüyor . Başkasına çocuğuna bakmak kesinlikle bir iş . Hayatta yapmayacağım bir iş mesela çünkü çocuk bakmak çok zor başkasının çocuğuna sabahtan akşama kadar bakamazdım sanırım . Elde olsa daha fazla verilse o da bir çeşit mesai dolduruyor bence ama Türkiye şartlarında elden birşey gelmiyor . Oğlum çok hareketli bir çocuk ama uyuyan bir çocuk . Uyuduğunda bazen ev işi yapar ama yapma diyorum o uyuyorsa sende uyu yemeği varsa . Kahveni iç dinlen derim . Oğluma tahammül seviyesi yükselsin diye . Bakıcıdan ev işi yemek vs vs istemeyin bu yüzden derim . Çocuğu ihmal edip çocuğumdan Güler yüzü esirger diye çok korkarım . Hepte gönlünü yaparım hediyeler vs eve onun yediği içtiği sevdiği şeylerden alırım ☺️ Çok iyi anlaşırız . Bakıcı memnuniyeti çocuk memnuniyeti iki bakıcımız oldu tecrübeyle sabitledim
Bambamorhan Kbrgnca bende Küçükçekmece beşten kapı açıyorlar sadece bebek bakımı bize ne kalacak çalışmanın manası ne o zaman
Gamzeli2206 Mericcc çalışmamak daha mantıklı ozaman çünki onlarda haklı çocuk bakmakta bi iş sonuçta anca siz 25 bin 30 bin maaş alacaksınız 5 bin TL ye çocuk bakacaklar
Mericcc Kbrgnca çok moralim bozuldu. Biz ne alıyoruz ki ne verelim. Bu yıl ücretsiz izne ayrılmıştım. Yine ayrilicam galiba. Öbür sene de nasip artık..
Mericcc Gamzeli2206 öğretmenim ben, yıllarca okudum, kpss, doğu hizmeti vs. Bu kadar emek verdim nasıl çalışmayayim. Onlar da haklı geçim zor fakat 5 bin versem bana kalıyor 1 2 bin çok moralim bozuldu. Bunun için mi ben yıllarımı verdim.