Esm Bebeğim emdikten sonra kaldırdığımda öksürmeye başlıyor gece bazen öksürüyor dün doktora gittik ak ciğer filmi çekti bişey çıkmadı ne yapacağımı şaşırdım yardım edin 47 günlüğüz
tuzvelimon CigdemOzcanMerkit peki ne yapmak gerekiyor reflü için doktorunuz ne dedi? Benim de oğlum 23 günlük 3 gündür öksürüyor yüzünü ekşitiyor. Çok ağlıyor gazlı bir bebek acaba boğazı mı tahriş oldu diye düşünüyorum ben de
CigdemOzcanMerkit tuzvelimon kusura bakmayın cevabınızı yeni gördüm bebeğiniz daha iyi mi? Bir sonuca varıldı mı?
Esm [bilinmeyen] 6 aya kadar reflu demeyiz dediler canım ya az emmesini soyledirkee çekiyorım memeden artık
tuzvelimon CigdemOzcanMerkit olur mu hiç önemli değil ☺️ Fizyolojik reflü olabilir dedi doktor aynı şeyler hala devam
CigdemOzcanMerkit tuzvelimon bizde öyle Almanya’dan tamamen bitkisel ilaç getirdik ve bir tane de şurup var henüz şurubu kullanmıyoruz mutlaka reflü yatağı alın ve her zaman altını değiştirirken bile gövdesi dik olmasına özen gösterin. Çok geçmiş olsun
tuzvelimon CigdemOzcanMerkit reflü yatağımız en başından beri var ama pek bi etkisi olmadı demek ki. Altını değişirken hamile yastığımı koyuyorum artık altına rampa gibi olan. İlcın adını öğrenebilir miyim memnun kaldınız mı ?