birprensannesi0208 RobinAren Gaziantepde Alerjie doktorumu bilmem ama Üniverste Hstanesi Cocuk bölümünde test yaptırdık biz
Ebruuu0227 RobinAren ben gaziantep üniversitesi immünoloji bölümüne götürüyorum kızımı 4 ayda bir kan testi yapılıyor senede 2 defa da deri testi yapılıyor
AlparslanCB birprensannesi0208 deri testi mi yaptılar yoksa kandan mı baktılar süreç nasıl ilerledi anlatabilir misiniz
birprensannesi0208 AlparslanCB biz randevu aldık Üniverste Hastanesi cocuk doktor’una gittigimizde şikayetimizi söyledik hem deri hem kandan test istedi aynı günde yapıldı teslerimiz 15 gün içindede sonuçları cıkıyor kan aynı gün cıktı fakat deri testi 15 gün sürüyordu yanlış değilsem
Lululi Ebruuu0227 nasıl randevu alıyorsunuz lütfen ya şaşırdım kaldım artık burda özeldekş bakmıyor başka doktorda yok
Ebruuu0227 Lululi Bulunduğunu şehirde üniversite hastanesi ve o bölüm varsa çocuk Dr una götürün şilayetlerinden bahsedin onlar gerek göürüse sii yönlendirir
Ebruuu0227 Lululi Üniversiteden çocuk bölümüne randevu alın onlar sii y ön lendirie önce deri testi yaparsınız pozitif çıkarsa kan alınır Gaziantep üniversitesi online randevu diye internetten akşam saat 8 de girin ve randevu alın