sarppasa Merhaba Oğlum 4. Ayı doldurdu 5.aya giriyoruz Bu aylarda neler yapabiliriz ne tarz oyuncaklar almalıyım gündüzleri oyalayacak. Birde artık oturtmaya başlamalımıyım ?
Pikapikapikacuuu sarppasa çıngırak, hışırtılı kitap ve zeka kartları kullanıyoruz. 4 ay 22 günlük kızım
Yusufenes sarppasa evt destekli oturmaya basliyabikir benim oğlumda beş aylık olcak bir hafta sonra destekli bir şekilde oturyuyrm
Asel2267 Suan için bi çıngırağı var 5 aylığız bizde pusetine astim kurdeleyle eline veriyorum bakiyo eline alip inceliyor onunla oyalaniyor
Pikapikapikacuuu Yusufenes nerede nasıl oturtuyorsun canım. Mama sandalyesinde mi yoksa koltuk köşesinde mi
Yusufenes Pikapikapikacuuu koltuk kenarına cnm sırtını sna yaslayıp taa oturtablirsn yani destekli Bir şekil de oturyuyrm YouTube den Osman gonulal diye bir doktor var onu dinle istersen heray bebeğin gelişimi ile ilgili bilgiler veriyr tavsiye ederim mama sandalyesine daha erken cnm oturtmuyrm yani
Pikapikapikacuuu Yusufenes kucağı imda 3.aysan beri oturuyorum canım. Koltukta hiç oturmtmadım 5 aylık olalım başlar iım bakalım 😊