deniz_063 Gzd_erclk ben olsam asla delidrmezdim daha çok küçük. ben zaten deldirmicem kendisi büyüyünce isterse deldirir asla acı çektiremem🤷🏻♀️
Syyyy Gzd_erclk benim kızım olsaydı büyüdüğünde kendi isterse deldirirdim. Sonuçta onun vücudu. Biz nasıl kendimiz istemediğimiz şeyi yaptırmıyorsak çocuklarımıza da öyle davranmalıyız. Ve bebeğiniz çok küçük süs için acı çekmesine değer mi?😒
Woody Gzd_erclk benimkimi 40 gunlukken deldirmisler. Iyi ki deldirmisler. Hic kapanmiyor. Cok memnunum Ancak kizimin kulaklarini deldirmedim. Bu da böyle bir tezatlik :) bence küçük çocukta kupe hos durmuyor
Nilunas Gzd_erclk 1,5 yaştan sonra öneriyor doktorlar bzim küpelerde hazır ama ben deldiremem gibi duruyor 😃
Gzd_erclk deniz_063 valla annem küçücükken deldirmiş iyi ki deldirmiş herkesin kendi kararı zaten sorumda deldirmeli miyim diye sormadım siz deldirmeyin ben istiyorum 😘
Gzd_erclk Syyyy olayı duygusallaştırmayalım lütfen annesi babası olarak ona biz karar veririz 🙏🏻 Deldirmeli miyim diye sormadım en doğru zaman ne zaman dedim zaten deldiricem 😘
Gzd_erclk Woody evet bende o konuda anneme teşekkür ederim şimdi olsa yaptıramam iyi ki deldirmiş küçükken senelerce takmasam da kapanmıyor 🥰
Gzd_erclk Deletedmom0099 teşekkürler bencede erken ama çok güzel duruyor bebeklerde daha beklemem gerekiyor 😍
deniz_063 Gzd_erclk tabiki sizin kararınız biraz büyüsün öyle deldirin bizim ailedede hep 7-8 aylıkken deldiler yeğenlerimi falan
Sudee96 Gzd_erclk aşırı erken bence daha kulağı ne ki onun, küçükken deldireceksiniz de bence 1,5-2 den önce olmamalı
Sudee96 Gzd_erclk şuan deldirmek için erken mi demişsiniz bende ona cevap verdim zaten iyi akşamlar :)
mehmel54 Gzd_erclk 6 aylık benimki kurbandan sonra deldireceğim 6 buçuk aylık olacak o zaman 2 ay çok küçük bana göre
Kocakgiller Gzd_erclk doktoruma danıştım 6 aylıkken istiyordum 1 yaş ve sonrasının daha uygun olacağını söyledi bende 1,5 yaş civarı eczanede deldirdim. Eczacı ablası kulağını bıraktığı anda sustu çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadık