AhsenAhsen Metsil, Zinco kullandık ama fayda etmedi biogaia ya geçtik. Fayda göreniniz var mı hanımlar??
28042022 AhsenAhsen bizim bebegimiz kolik degil , gazı oldugu zamn veriyorum çikartiyor ise yariyor diye dusunuyorum 😊
midekoruyucu AhsenAhsen benim kızım çok ağlardı gazdan ve biogaia işe yaramadı o zamanlar. Ama şuan 11,5 aylık ve geçenlerde durduramadığımız bi ishali vardı. Hemen durdurdu ishali çok şükür ♥️🤲🏼
CanannnD AhsenAhsen Düzenli kullanmak önemli biz gaz damlası ile beraber kullandık hem gaz hem kaka problemine birebir çok çok memnun kaldık
AhsenAhsen CanannnD biogaia ve gaz ilacını bir arada kullanabiliyor muyuz? Hangi gaz ilacını kullandınız?
midekoruyucu AhsenAhsen evet biogaia bağırsak düzenleyiciymiş zaten. Gaz için gaz damlası öneriliyor. Sab simplex veya metsil güzel damlalar
CanannnD AhsenAhsen sab simplex ve biogaia ikisi bir arada tam etki yapıyor sanırım. Hem doktorumuz hem eczacı bu şekilde söylemişti çok faydasını gördük
Laydaren AhsenAhsen biogaia gaz damlası değil probiyotik. Doktorumuz önerisiyle başladık fakat oğluma pek iyi gelmedi. Kullandığım günler ağlama nöbetleri geçiriyordu. 1 gün vermeyi unuttum çok sakin olduğunu farkettim. Ertesi gün tekrar verdiğimde yine ağlamalar başladı. Bıraktık
charlotte tatlismelegim nasıl kullandınız? Doktor bize kullanin dedi ama tarif etmedi. 1 aylik bebeğim cok gazlı. Premature dogdu suan 2800 gram 🙄
Papatyamkuzum AhsenAhsen benim kızım kolik değildi ama gaz problemi vardı. Aile hekimi yazdı her gün kullandım. Bağırsaktaki iyi bakterileri harekete geçiriyor sanırım. Onu bir ay kadar verdim kızıma iyi geldi.
aysenurr_bgc AhsenAhsen Bebeklerde Gaz sancısına acı elma yağının üzerine bişey tanımam. Bıçak gibi kesti bebeğin gazını 1 hafta düzenli kullandım ama. 35. Gün de bitti gazı
yusufasrinnn Probiyotik olduğu için hemen etki etmiyor. 1 ay kullanımdan sonra faydasını görmüştük. Gaz damlası ile birlikte kullandık.