Woody Nimetdogann Hasemayi bilmiyorum ama bana tek mayo/bikini yetmiyor Her ciktigimda degistirmem gerekiyor. Yoksa hasta oluyorum cunku. Eger cabuk kurumazsa veya hemen üst degistirmezseniz regl döneminiz çok sancili geçebilir
Deletedmom0099 Nimetdogann yeter, ben 2 sene bir modelle gittim sonra sıkıldım bir tane daha aldım ama olmasa da olur 🌸
Nimetdogann Zeytin_cekirdegi ayy sağolun ya bi kararsızdım bi tane daha alsam mı ama kısa tatil yeter mi filan diye dert ettim kendime 😂
Birannebirogul Islak plajda oturum diyorsan yeter ama varsa fazladan gotur havuzdan çıkınca hemen islaklari çıkar kuruyu giy hem usumezsin hem üstüne yapışmaz
Nimetdogann Birannebirogul aslında bir tane daha var ama bir tık dar oluyor o yüzden onu giymek istemiyorum bi tane Daha alsam 3 haşemayı napcam ondan sordum valla 😬😑😀
1adetkub Nimetdogann haşemanızı nereden aldınız benim de var da sanki kumaşı çabuk kuruyacak türden değil gibi hasta olmak istemiyorum tatile gidip 😁
Woody @Nimetdogann nn"#p21258929 valla benim islak bikini yuzunden regl doneminde yuvarlanarak aglamisligim var O yuzden çıkar cikmaz değiştiriyorum artik😀
Nimetdogann Woody cezarette kullanıyorum uzun süredir regl olmuyorum ya sıkıntı olmaz herhalde işte her insanın bünyesi bir farklı 😀