Ozlmyldzarya Kızlar merhaba kızım bi hafta olacak neredeyse sol kulağını çekiştiriyor sürekli bazen uykusunda yapıyor gündüzleri de yapıyor. Şuan 5ay 9günlük bir rahatsızlığı mı var acaba anlayamadım. Dr dan randevu alıcam birde siZlere sorayım dedim
cemreninnannesii Ozlmyldzarya her hangi bir huzursuzluğu var mı dişten bazen öyle yapabiliyorlar ya da duş sırasında su kaçabiliyor, kulak kiride birikebilir içinde
Bahtszbedevi Ozlmyldzarya Benim bebeğimde de 4. ayda başlamıştı. Doktorumuzu aradım kulağına dokunduğunuzda rahatsız oluyorsa ya da ağlıyorsa bir rahatsızlığı vardır yoksa uykusu gelmiştir dedi. Meğer uykusu geldiğinden yapıyormuş. Hatta burada bir hanımefendi daha sormuştu sonra onunda bebeği uykudan yapıyormuş☺️
mamanveutdormir Ozlmyldzarya 9 aylık kızım yaklaşık 3-3.5 aydır uykusu geldiğinde kulağını çeker veya parmağıyla iç kenarını kaşır. uykusu geldiğini ben kulak veya kulak arkasındaki saçlarını çekmesinden anlıyorum
Ozlmyldzarya Minkpndam internete de öyle yaZıyor dişten dolayı olabilir diye ama bilemedim sizlerede bi sorayım dedim başına gelen var mıdır diye
Ozlmyldzarya cemreninnannesii bi huzursuzluğu olmuyor kulağını çekeceği zaman sadece aşırı elleri ağzında ve salyaları aşırı akıyor. Dün yıkandı mesela bugun kulağında pislik vardı sarı temizledim
Ozlmyldzarya Bahtszbedevi aaa şuan uyuyor mesela öncesinde yapıyordu 🤦🏽♀️ Uyandığında bi elleyim tepki verecekmi . Bunu ilk defa duydum😬
Parkays Ozlmyldzarya ozellikle sag kulagini cekistiriyor benim kizim. Hatta Gecen gun kulak kepcesini kanatti sok oldum ve Kani zor durdurdum. Uykuya gecerken yapiyor. Diger zamanlarda kulagini hic ellemiyor. 5ay 5 gunluguz. 2 aydir bu sekilde
Ozlmyldzarya Minkpndam diş çıkaracağı için mi öyle çekiyor kulağını sizde nasıl oldu ne kadar sonra çıkardı diş
Aydagul35 Ozlmyldzarya benm kız uyku esnasında sürekli elli kulağında ya diyorum bu kulakta ne var kaşıyor sürekli, diş ağrısına bağlıyorum 🤔
Ozlmyldzarya Aydagul35 dünden beri talip ediyorum uykusu gelince yapıyor bakalım umarım uykusundaydım