Ttulin Kizlar ise baslamadan once bakici aramaya baslayacagim. yasadiginiz sehirlerde bakici ucretleri ne kadar? Bebek bakicinizdan beklentileriniz neler oluyor?
Bebegim_28 Ttulin sanırım bu şehirden şehire değişiyor. Burda 6 bin TL yi de duydum😳antalya da yaşıyoruz arkadaşim öğretmen yarım gün çalışıyor. 1 bin TL veriyor. Ama Eylül de bende bir iki sordum 2000 tl altında pek duymadım. Şimdi onlar da 3000 derler sanırım 🤷♀️
Elisaninannesi35 İzmir’de 2500 e baktiricam bende ve kendi evimde de degil… Çoğu kişi 3000-3500 arasi istedi
Elisaninannesi35 Ttulin evet canım hatta şuan ek gıdaya da geçtik ve benim içim rahat etmediği için ben geceden hazırlayıp sabahına kızımla birlikte yiyeceklerini de teslim edeceğim , hiç yoktan kendim hazırlıyorum gözüm görüyor ☺️
Ttulin Elisaninannesi35 buyuk ihtimal bende herseyini geceden hazirlarim. Baska birine teslim etmek bile zor geliyor. Calismak durumu opmasa kimseye emanet etmem aslinda
Elisaninannesi35 Ttulin Eminim herkes bu durumu yaşıyordur, bende açıkçası evde olduğum günler keşke diyorum çalışmasam da kızımla doyasıya ilgilenebilsem ama ne yazık ki öyle bir şansımda yok
Kaganalis Bende eylulde baslicam. 2250 anlastik 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ 2 yi bile istemiyorlar. Yani haklilar ama iste butceler kisitli
findiginannesi_ 2cocukannesi__ Yazım yanlışı olmuş canım maşşını haftalık veriyorlar ayda 3000 TL kazanıyor günlüğü 100 TL den
findiginannesi_ cottoncandy Evet canım baktığı çocuğun annesinin masaj salonu var 10 saat bakıyor çocuğa